Blog

Start seizoen 2024 – 2025: 20-80learning

20-80learning start haar 17e schoolseizoen. Scholen gebruikten dit interessante, flexibele onderwijssysteem om hun onderwijs nog uitdagender te maken voor de docent en voor alle vo-leerlingen.

Veel scholen starten met 20-80juniorlearning in de onderbouw, waarna ze in de bovenbouw kiezen uit de verschillende varianten voor het vmbo tot en met het gymnasium:
Art (&Design), Business (&Language), Health (&Care), Leisure (&Lifestyle), Sport, Science, Technology (&Design), Business & Research.

Een aantal scholen kiest ervoor om 20-80learning niet in te zetten als 7e of 8ste examenvak op de havo. Een aantal scholen kiest daarvoor juist wel.

Dat maakt 20-80learning juist zo interessant: naast de externe begeleiding van de coach en van de expertise van het netwerk kan een school zeker een eigen weg ingaan. Ook heeft de docent de beschikking over zeer veel lesmateriaal en overige voordelen. Bovendien ontvangen alle onderbouwleerlingen een certificaat 20-80learning met plusdocument en alle bovenbouwleerlingen ontvangen een diploma 20-80learning met plusdocument.

Wij wensen onze scholen 20-80learning: het management, de docenten en de leerlingen: veel plezier in het 20-80learning schooljaar toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *