Blog

21 december 2016 – Beste mevrouw Van der Ham,

Ik schrijf hierbij een mailtje om u te laten zien hoe ik het op het hbo ervaar en wat 20-80learning in de variant IBC voor mij betekend heeft. Zoals u weet, zit ik op Avans Hogeschool in Den Bosch. Daar studeer ik Advanced Business Creation.
We zitten al weer op de helft van het jaar, het is echt voorbij gevlogen. Momenteel zit ik midden in een week waarbij alle werkstukken met deadlines ingeleverd moeten worden en na de vakantie hebben we tentamens.
Toen ik net begon op het hbo, moest ik nog wel even wennen aan de manier waarop hier gewerkt wordt. We werken hier erg veel in groepjes en in mijn eerste groepje zat iemand, die al op de universiteit had gezeten. Verder ben ik de jongste van de klas en als ik vragen heb, wil iedereen me altijd graag helpen. Hierdoor nam ik ook al snel een hbo-werkhouding aan. Ik heb tot nu al mijn studiepunten gehaald en daarmee lig ik dus nog goed op schema voor mijn propedeuse (voor mijn eerste project had ik zelfs een 8,6!). Ik voel me heel erg op mijn plek op deze opleiding en alle docenten zijn ook heel erg aardig. Het is een hele persoonlijke opleiding en bij gesprekjes met de docenten geven ze ook al vaak aan dat ik het erg goed doe. 20-80learning in de vorm van het IBC heeft mij erg geholpen hier op het hbo. Het werken in groepjes dat ik al gewend was van IBC, heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde gehad en ook de ondernemende vaardigheden komen super van pas. Het feit dat een IBC’er al wat creatiever, innovatiever en duurzamer denkt, vind ik tot nu het meest van pas komen. Ik heb hier ook al veel over de opleiding IBC verteld en iedereen is er ook zeer positief over.

Met vriendelijke groet,
Timo van der Steenhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *