Blog

Workshops Renske van Herwaarden

Hoe verloopt (internationaal) zakendoen straks in de praktijk? Welke belangrijke aandachtspunten zijn er voor startups? En welke extra uitdagingen kom je tegen als je over de grens gaat ondernemen?

Vol enthousiasme staat Renske van Herwaarden voor groepen leerlingen om ze te inspireren met een combinatie van theorie en eigen ervaring. Na haar studie Mandarijn Chinees in Maastricht en Beijing behaalde ze Cum Laude haar Master “International Business Management for China” in Londen. Snel daarna startte ze haar eerste bedrijf en begon met het importeren van tassen. Inmiddels is ze ook een tweede bedrijf begonnen waarin ze werkzaam is als consultant voor bedrijven die succesvol zaken willen doen in of met China.

Renske weet hoe het voelt: zelf een bedrijf opstarten, je draai vinden aan de andere kant van de wereld, vallen en opstaan tijdens studie en carrière. Ook China is natuurlijk onwijs interessant om al tijdens je studie mee bezig te zijn. Ze vertelt er ontzettend graag over in de hoop anderen te laten leren van (en lachen om) fouten die ze zelf ooit heeft gemaakt.  Met een aantal verschillende interactieve workshops laat ze leerlingen graag nadenken over hun droom, hun kracht en over de kansen die zij zien liggen. Gemakkelijk zal het proces niet altijd worden, maar “有志者事竟成” – “Waar een wil is, is een weg”!

Renske biedt workshops aan van ieder 1,5 uur over uiteenlopende onderwerpen, onderwerpen die eventueel ook te combineren zijn. Denk hierbij aan het maken van een productkeuze, zakendoen in China, internationaal ondernemen, Sales, Branding & Marketing en het geven van een Elevator Pitch. Voor meer informatie en contact verwijzen wij u naar haar website: www.renskevanherwaarden.com.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *