Blog

Netwerkdag 1 november 2022 was fantastisch!

Gelukkig kon het weer: elkaar ontmoeten op een van onze scholen: het Huizermaat te Huizen.
Eliza van der Heide Wijma, teamleider havo, en 40 IBC’ers zorgden voor een fantastisch ontvangst.
Het was interessant en goed om elkaar te inspireren met 20-80learning ervaringen van onze projectleiders en docenten Theo Hoezen, Ruud Arts, Patrick van den Berg en Menno Drost, die hun kennis in diverse workshops deelden. Hein van Asseldonk, ex-vicevoorzitter van de vo-raad, gaf onze scholengroep een dik compliment. Monja Lize Antens, SLO, praatte ons bij over de stand van zaken betreft de Nieuwe Leerweg. Steve de Boo, Crypto Coach, gaf een workshop over de gevaren van Bitcoins en Renske van Herwaarden, Chinese Business Speaker, sprak over internationaal zakendoen. Yvonne Vlijm, Jong Ondernemen, pleitte voor de Junior Company. Erik Hendriks en John van Latum, docenten hbo InHolland, benadrukten de waarde van de mbo/hbo/wo component van 20-80learning.

Leny van der Ham nam ons mee naar de start van 20-80learning in 2008: de leerling wil ontsaaid = uitgedaagd worden en heeft een doel nodig. Deze wens en behoefte vormen dè basis van 20-80learning!

En zoals Marianne Vos, wereldkampioen wielrennen, zegt:
Creëer je eigen kansen en haal het beste uit jezelf!

https://lnkd.in/ebQ9SYuv

Sluit u zich snel aan bij onze groeiende scholengroep en ervaar de voordelen van het lidmaatschap voor uw docenten en uw leerlingen. 20-80learning is mogelijk voor elke leerling, op elk niveau en in elk leerjaar: de doorlopende leerlijn is zo gegarandeerd!


Voorsprongleren is kansen creëren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *