Blog

20-80learning & Nieuwe Leerweg vmbo-TL/ mavo & HavoP & VwoP

20-80learning werkt zijn basisprogramma zo uit dat dit voldoet aan de eisen van de Nieuwe Leerweg en de eisen voor HavoP en ook voor het vwo. Van belang is dat u tijdig met de voorbereidingen begint als school als er eisen komen. Komen de eisen er niet: u heeft de verrijking dan reeds in huis: 20-80learning biedt de school de tijd en ruimte voor ontwikkelingen en timmert het onderwijs nooit dicht.

Onze buitenschoolleerboekjes zijn Praktijkproof en ons concept is naast LOB-gerichtheid beslist praktijkgericht: zowel binnen de school als naar buiten en van buiten naar binnen. 20-80learning heeft reeds 14 jaar ervaring met de onderdelen, die de Nieuwe Leerweg en HavoP eisen.
20-80earning betekent: ontsaaiing, doelgerichtheid, vrijheid, real life, motivatie en vorming!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *