Blog

Onderzoek Dick Weerheim

‘Praktijklessen, praktijkverhalen, aan de slag in de praktijkwereld; het werkt motiverend voor de leerling! Het programma van 20-80learning is een mooie leidraad om hier vorm aan te geven binnen jóuw school! Betrek de leerling bij het samenstellen van het programma… Eigenaarschap stimuleert om te gaan voor je doel! Dick Weerheim, Jacobus Fruytier Scholengemeenschap


Het onderzoek van Weerheim geeft antwoord op de volgende hoofdvraag: Op welke wijze kunnen de betrokken docenten bij de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap in Apeldoorn (JFSG) hun lessen/activiteiten in het 20-80learning programma motiverender maken voor de leerlingen van 4 en 5 havo? Uit dit onderzoek blijkt onder andere dat de leerling nog gemotiveerder zal zijn, als hij of zij ‘eigenaar van het programma is’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *