Blog

Cedric: 2008 – 2010

Alumni story by our creative Cedric. In 2008 nam ik deel aan het IBC wat tevens de eerste lichting betrof. De combinatie vier dagen Have en één dag IBC was voor mij een schot in de roos. Met het IBC ondernamen we leerzame, inspirerende bedrijfsgerichte activiteiten waarin we vaak werkzaam waren in team verband. Zelf heb ik het meest genoten van de Junior Company waarin wij als team handelden in badartikelen met de bedrijfsnaam SpaGifts. Moet wel bekennen op de dag van vandaag zou ik niet nog één keer in badartikelen beginnen. Na het IBC ben ik veder gaan studeren aan de opleiding commerciële economie op de Avans hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Het eerste jaar was makkelijker voor mij om te overbruggen ten opzichte van andere studenten. Dit kwam mede door het IBC, omdat ik goed voorgeorienteerd was op mijn studie en ik gewend was aan de werkwijze van het HBO.

Tijdens mijn studie ben ik ernaast gaan werken bij KeukenKampioen in Breda. Immers sales is mijn passie en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Momenteel ben ik werkzaam voor het bedrijf Lely. Dit bedrijf realiseert automatisering van de melkveehouderij. Een uitspraak van IBC-docent Van de Laar zal ik nooit vergeten.’ Als je doet waar je goed in bent dan heb je nooit het gevoel dat je één dag hoeft te werken.’ Tot heden heeft hij hier gelijk in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *