Blog

Enver: 2008 – 2010

Alumni story by our World Travaler Enver Vetter: ik behoor tot de startlichting 2008 van het IBC en haalde in 2010 als eerste in Nederland het extra IBC-diploma.
Ik geef een compliment aan het C4 20-80learning hoe het concept is gegroeid qua schaal, invulling en professionaliteit. Ik verblijf op dit moment in Melbourne, waar ik in februari 2016 ben gestart met de Master of Fashion. Hiervoor heb ik mijn HBO-opleiding aan TMO , Fashion Business School afgerond. Ik heb verscheidebe functies in deze branche bekleed. Wat belangrijk is, is dat iedere stap die je als young professional maakt een uniek kenmerk is: het wordt je identiteit. Onderscheidend vermogen is essentieel om kansen te krijgen en te nemen. Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *