Blog

Mike: 2013 – 2015

In 2015 ben ik geslaagd voor mijn HAVO en IBC. Ik kijk terug op een fantastisch leuke en vooral leerzame tijd op het IBC. In de 2 jaren op het IBC heb ik talloze nieuwe vaardigheden geleerd die ik anders nooit op de reguliere havo zou hebben geleerd. Vooral het presenteren en het werken in teams helpen mij nu zeker met mijn huidige studie. Momenteel studeer ik Commerciële Economie – Digital Business Concepts (DBC) op de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Bij deze opleiding leren de studenten hoe ze concepten in de digitale wereld kunnen verzinnen en uitwerken voor opdrachtgevers. Ook leren we alles over online marketing en biedt de opleiding voldoende ruimte tot specialisatie in een door de student bepaald gebied binnen de digitale wereld. Door de vaardigheden, die we geleerd hebben op het IBC is het voor mij als student makkelijker om in teams te werken met een professionele houding. Daarnaast neem ik deel aan het project Going4Success: een dag in de week werk in voor Bax & Van Kranenbrug en voor de Stichting Altena Kennispunt. Dit is voor mij een extra uitdaging om mijn studie hbo goed te doorlopen.

In het begin van 2016 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd Ziecro Internet Marketing. Met dit bedrijf koppel ik de vaardigheden die ik op het IBC heb geleerd samen met de vaardigheden, die ik leer op DBC om zo door middel van de nieuwste technieken, professioneel advies te geven aan bedrijven conform online marketing. Ook maak ik volledig professionele websites en werk ik concepten uit in de digitale wereld. Kortom ben ik heel blij dat ik toen voor het IBC concept heb gekozen.

Met vriendelijke groet, Kind regards Mike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *