Blog

20-80juniorlearning borgt de doorlopende leerlijn 20-80learning

20-80learning – gymnasium 2 kermisattractie en Dragons’ Den
Een kermisattractie maken en verkopen, althans, zorgen dat de investeerders (een voltallige jury) geïnteresseerd is. Dat was voor dit schooljaar het laatste project voor gymnasium 2-leerlingen binnen 20-80juniorlearning op het Van Maerlantlyceum.
‘Ik bied 5 ton en 8% winst voor jullie…’ of ‘Als je mij kiest, zorg ik voor de beste plek op de Pier in Scheveningen’ of ‘Ik maak me zorgen om de veiligheid, wat gaan jullie daaraan doen zodat ik tóch wil investeren?’ of ‘Hoe kan een attractie met het thema ‘Kerstmis’ ook interessant zijn in de zomer?’ (…)
Het maken van de kermisattractie bij het vak Art & Technology en dus alles wat daarbij komt kijken, is één, het daarna pitchen van je product is twee; dat laatste vraagt om uit je comfortzone te stappen en dat is deze leerlingen gelukt! Op naar leerjaar 3 in de 20-80juniorlearning …

leercultuur #altijdjezelfzijn #20-80learning #dragonsden #investeren #pitchen#20-80learning scholengroep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *