Blog

Uitreiking 20-80juniorlearningcertificaten

20-80learning – eerste lichting Van Maerlantlyceum Eindhoven uitreiking 20-80juniorlearningcertificaat
Dinsdag 20 juni lesuur 3: de uitreiking van de eerste lichting 20-80juniorlearningcertificaten. Het was een feestelijk moment met petit fours en champagne, een aangekleed lokaal 103, in deze hitte en de groep gymnasium 3-leerlingen. Uiteraard ontbraken mevrouw Dirksen, mevrouw Derksen, de heer Peters en de mentor, mevrouw Schleipen-den Hollander niet.
Het certificaat is ook ondertekend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Daarnaast ontvingen zij een plusdocument (portfolio), waarop de inhoud van dit schooljaar staat. De leerlingen uit gymnasium 3 hebben verschillende vraagstukken rondom filosofie, levensbeschouwing, psychologie en burgerschap bekeken. Daarnaast was het onderdeel persoonlijke ontwikkeling een groot component: feedback geven en ontvangen, perfectionisme in de breedste zin van het woord en strategische beïnvloeding waren de thema’s.
Deze leerlingen hebben laten zien wat zij in zich hebben en zijn klaar voor gymnasium 4!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *